ՖՈՏՈ. Ֆաստֆուդի գաղտնիքներ, որոնց մասին գերադասում են չբարձրաձայնել

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Ֆաստֆուդին այսօր ծանոթ է յուրաքանչյուր ժամանակակից մարդ, չէ որ կյանքի  ռիթմի հետ մեկտեղ ավելի շատ գնահատվում է արագությունն ու հագեցվածությունը: Adme.ru-ն ուսումնասիրել է ռեստորանային բիզնեսն ու եկել եզրակացության, որ այդպիսի սնունդը չպետք է չարաշահել:

Գոյություն ունեն ֆաստֆուդի լավագույն ժամեր

Ամենահարմար ժամը համարվում է բեռնաթաձման ժամանակահատվածը ` 11:00-13:00, ինչպես նաև 18:00-20:00: Իհարկե այդ ժամանակ ազատ սեղան գտնելը դժվար է:

Եթե ցանկանում եք թարմ ֆրի, ապա պատվիրեք առանղ աղի

Քանի որ կարտոֆիլի ֆրին աղ են անում պատրաստելուց հետո, ապա այս դեպքում ստիպված կլինեն հատուկ ձեր համար նորը պատրաստել:

Խոհանոցից եկող հոտը մարկետինգի մի մասն է

Արագ սննդի համար նախատեսված կենտրոնների կողքով անցնելիս զգում են անուշ բույր և դա պատահական չէ:  Դա այցելուներ գրավելու համար է արվում:

Կոլան թեյից մատչելի է, քանի որ ախորժակ է  բացում

Շատ դեպքերում արագ սննդի կետերում գազավորված ըմպելքներն ավելի մատչելի են, քան թեյը: Քաղցր ըմպելիքով չեք կարող ծարավը հագեցնել և կապտվիրեք կրկին ու կրկին:

Ֆրիի մեջ 19 բաղադրիչ է առկա

 

Հաստատություններում առկա ֆրիի անուշ համը բաղադրիչների հաշվին է: Դրանց հաշվին այն չեք կարող համարել անվտանգ սնունդ:

Այսօր արագ սնունդն ավելի յուղոտ է, քան 30 տարի առաջ

Ձեռքով ուտելը համեղ է

Դուք երբևէ մտածել եք, թե ինչու արագ սննի կետերում  չեն առաջարկում դանակ և պատառաքաղ. իսկ պատասխանը հեշտ է. ձեռքով ուտելու դեպքում մարդն ավելի մեծ հաճույք է ստանում և ավելին ցանկանում:




Լրահոս