ArmLur.am-ը շրջել է «Գում»-ի շուկայի տարածքում, այս անգամ զրուցել ձկնավաճառների հետ: Նրանք ներկայացրել են վաճառվող ձկնեղենի տեսականին և գները: Նրանցից շատերը գտնում են, որ ձուկը մինչև վաճառվելը պետք է պահվի կենդանի վիճակում, այդ իսկ պատճառով էլ այստեղ հիմնականում կհանդիպենք կենդանի ձկան վաճառքի:
Ձկնեղենի տոնավաճառում հանդիպեցինք հաց բերողի՝ Արթուր Սարգսյանի եղբորը, որտեղ նա ներկայացրեց նաև Արթուրի անունից կատարվող խանութի առաքելություններից:
Մանրամասները՝ ArmLur.am-ի տեսանյութում։
Նանիկ Աղասյան, Հովսեփ Հովսեփյան