Վրաստանում գործնականում վերացել է հայկական սուրճի պահանջարկը,-հայտարարել են սուրճ ներկրող մի շարք ընկերություններ,-գրում է Gruzia online -ը: Նրանք դա պատճառաբանել են հայկական սուրճի ցածր որակով ու գնով: Վրացական “Թեմի” ընկերության հիմնադիր Թեմուր Միկելաձեն հայ արտադրողներին մեղադրում է սուրճի արտադրության ժամանակ ոլոռ գործածելու մեջ: Միկելաձեի խոսքերով՝ սուրճի արտադրության մեջ ոլոռի կիրառումը 30 տոկոսով նվազեցնում է դրա ինքնարժեքը:
Վրաստանում վերացել է հայկական սուրճի պահանջարկը
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ