Պաղպաղակի օգտակար հատկությունները

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Բնական պաղպաղակը շատ օգտակար մթերք է և կազմվածքի վրա այնքան էլ մեծ ազդեցություն չի ունենում: Պաղպաղակի օգտագործումը կանխում է երիկամներում քարի առաջացումը, ամրացնում իմունիտետը,  նվազեցնում կանացի անպտղության ռիսկը:

Պաղպաղակը կարող է չեզոքացնել սթրեսը և անքնությունը: Սակայն չափից շատ պաղպաղակ ուտելը կարող է գլխացավի պատճառ դառնալ: Խորուրդ է տրվում պաղպաղակը դանդաղ ուտել: Շատ բժիշկներ պաղպաղակը օգտակար են համարում նաև կոկորդի համար: Սակայն ավելի լավ է պաղպաղակը պատրաստել ինքնուրույն, այդ դեպքում դուք վստահ կլինեք որակի հարցում:




Լրահոս