Արագ և համեղ նախաճաշ` տաք լավաշ` պանրով և բեկոնով

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Տաք և անուշահոտ նախաճաշ, եթե սառնարանում ունեք լավաշ, լոլիկ, բեկոն և պանիր:

Լավաշի շերտի վրա քսե՛ք սերուցքային պանրի բարակ շերտ: Վրան լցրե՛ք մանր կտրատած լոլիկի խորանարդիկներ:

Խորանարդիկների կտրատե՛ք նաև բեոկոնը, կանաչին: Քերիչով քերե՛ք մի փոքր պանիր, և այս ամենն ավելացրե՛ք լավաշի վրա:

Ռուլետի նման փաթաթե՛ք և տեղադրե՛ք ջեռոցում (200˚C):

Բարի ախորժակ:




Լրահոս