Երբևէ փորձե՞լ եք արևմտյան տարբերակով պատրաստված օլադիներ, որոնք կոչվում են փանքեյք (անգլերենից թավա և թխվածք): Այս բքաբլիթները տարբերվում են նրանով, որ դրանք շատ ավելի խիտ և ծավալուն, փքված են ստացվում: Եթե երբեք չեք համտեսել փանքեյք, ապա առաջարկում ենք սկսել օդեղեն փքաբլիթների հրաշալի այս բաղադրատոմսից:
Բաղադրությունը`
5 ձու (առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից)
70 գ շաքարավազ (առանձնացնել 40գ և 30գ)
60գ ալյուր
2գ փխրեցուցիչ
վանիլ՝ դանակի ծայրով
աղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակին կարող եք ծանոթանալ դիտելով տեսանյութը: