Ինչպես ամրացնել փխրուն և շերտավորված եղունգները (ֆոտո)

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Ահա թե ինչի մասին են խոսում փխրուն և շերտավորված եղունգները:

Դա ոչ միայն կոսմետիկ թերություն է, այլ ազդանշան որոշակի միկրոէլեմենտների պակասի մասին:

original

Մանգանը (լատ.՝ Manganum) օրգանիզմի համար կենսական կարևորություն ունեցող նյութ է, քանի որ այդ միկրոէլեմենտը մասնակցում է ածխաջրածինների նյութափոխանակության ու ոսկորների ձևավորմանը, նպաստում է վիտամիների յուրացմանը, օգնում է ուղեղի աշխատանքին, պաշտպանում է քաղցկեղից և ունի հակաօքսիդանտ հատկություններ:

2

Մանգանի պակաս.

Հանգեցնում է ընդհանուր թուլության, գլխապտույտների և սրտխառնոցի, իսկ բարձիթողի փուլում կարող է նույնիսկ կաթված, լսողության կորուստ և կուրություն առաջացնել:

Որ մթերքներն են կիրառվում փխրուն և շերտավորված եղունգներն ամրացնելու համար.

3

1. Ձուկ և ծովամթերքներ

2. Ընկուզեղեն

3. Սպանախ

4. Հացահատիկ և ձավարեղեն

5. Լոբեղեն

6. Սև թեյ  




Լրահոս