Սննդի մասին փաստեր, որոնք անտարբեր չեն թողնի (ֆոտո)

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Ամենօրյա սնունդն իր մեջ գաղտնիքներ և հետաքրքիր փաստեր է պարունակում, որոնց մասին քչերը գիտեն:

Փաստեր սննդի մասին.

Չիլի պղպեղ  

1

 

Չիլի պղպեղի գույնը ոչինչ չի ասում նրա համի մասին: Անհրաժեշտ է նայել չափսին. որքան այն փոքր է, այնքան կծու է:

Բանան

2

Կարող է հիմարություն թվալ, սակայն մոծակներին իսկապես գրավում է մարդու հոտը, ով բանան է կերել:

Ավոկադո

3

Ավոկադոն անկանխատեսելի է:

Ձգողականություն

5

Ձգողականությունը մեզ հետ կատակում է, երբ մենք ցանկանում ենք ջուր խմել: Իսկ ինչպե՞ս դա հաղթահարել: Ոչ մի կերպ:

Ջուր շշերի մեջ

6

Այս շշերից յուրաքանչյուրի մեջ ջուրը տարբեր է: Եվ դուք երբեք չեք գտնի երկու արտադրողներ միևնույն ջրով:

Գունավորիչներ և երեխաներ

7

Քիմիական գունավորիչները երեխաների մոտ հիպերակտիվություն են առաջացնում: Հատկապես կարմիր և դեղին գույները:

Սուրճ

8

Սուրճի հատիկները, պարզվում է, հատապտուղներ են: Այնպես որ կարելի է վստահ ասել , որ խմում եք ոչ թե սուրճ, այլ հատապտղային մորս:

Թեյ

9

Չի կարելի խմել սառած թեյը: Ճապոնացիներն ասում են. «Երեկվա թեյն օձից վատ է կծում»:

Մեղր

10

Մեղրի ամենահին անոթը հայտնաբերվել է 1922թ. Հովարդ Քարթերի կողմից Թութանհամոնի գերեզմանատանը: Կենսաբանները փորձաքննություն են անցկացրել և մեղրը օգտագործման համար պիտանի ճանաչել:

Թթու կաղամբ

13

Թթու կաղամբը հոգ է տանում ձեր կազմվածքի մասին: Թթվության հաշվին այն այրում է ճարպերը:

Շոկոլադ

14

Սև շոկոլադն օգտակար է: Այն գլյուկոզա է հաղորդում, եթե ուտելուց առաջ ընդամենը մեկ սալիկ ուտեք:

Ուտելիքի գլխավոր գաղտնիքը

15

Այն միշտ առավել համեղ է գիշերը: Ցանկացած ուտելիք:




Լրահոս