Ամենօրյա սնունդն իր մեջ գաղտնիքներ և հետաքրքիր փաստեր է պարունակում, որոնց մասին քչերը գիտեն:
Փաստեր սննդի մասին.
Չիլի պղպեղ
Չիլի պղպեղի գույնը ոչինչ չի ասում նրա համի մասին: Անհրաժեշտ է նայել չափսին. որքան այն փոքր է, այնքան կծու է:
Բանան
Կարող է հիմարություն թվալ, սակայն մոծակներին իսկապես գրավում է մարդու հոտը, ով բանան է կերել:
Ավոկադո
Ավոկադոն անկանխատեսելի է:
Ձգողականություն
Ձգողականությունը մեզ հետ կատակում է, երբ մենք ցանկանում ենք ջուր խմել: Իսկ ինչպե՞ս դա հաղթահարել: Ոչ մի կերպ:
Ջուր շշերի մեջ
Այս շշերից յուրաքանչյուրի մեջ ջուրը տարբեր է: Եվ դուք երբեք չեք գտնի երկու արտադրողներ միևնույն ջրով:
Գունավորիչներ և երեխաներ
Քիմիական գունավորիչները երեխաների մոտ հիպերակտիվություն են առաջացնում: Հատկապես կարմիր և դեղին գույները:
Սուրճ
Սուրճի հատիկները, պարզվում է, հատապտուղներ են: Այնպես որ կարելի է վստահ ասել , որ խմում եք ոչ թե սուրճ, այլ հատապտղային մորս:
Թեյ
Չի կարելի խմել սառած թեյը: Ճապոնացիներն ասում են. «Երեկվա թեյն օձից վատ է կծում»:
Մեղր
Մեղրի ամենահին անոթը հայտնաբերվել է 1922թ. Հովարդ Քարթերի կողմից Թութանհամոնի գերեզմանատանը: Կենսաբանները փորձաքննություն են անցկացրել և մեղրը օգտագործման համար պիտանի ճանաչել:
Թթու կաղամբ
Թթու կաղամբը հոգ է տանում ձեր կազմվածքի մասին: Թթվության հաշվին այն այրում է ճարպերը:
Շոկոլադ
Սև շոկոլադն օգտակար է: Այն գլյուկոզա է հաղորդում, եթե ուտելուց առաջ ընդամենը մեկ սալիկ ուտեք:
Ուտելիքի գլխավոր գաղտնիքը
Այն միշտ առավել համեղ է գիշերը: Ցանկացած ուտելիք: