Մթերքները երկար պահպանելու գաղտնիքներ (ֆոտո)

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Բոլորը ցանկանում են առողջ և թարմ մթերքներ ընտրել: Սակայն ոչ բոլոր դեպքերում է դա հաջողվում: Այդ իսկ պատճառով մենք բախվում ենք տանը մթերքները պահպանելու անհրաժեշտության հետ:

Գաղտնիքներ, որոնք կօգնեն երկար պահպանել մթերքները:

1. Կաթը կարելի է սառեցնել մի քանի շաբաթ օգտագործելուց առաջ

1

2. Ձվերի սառեցում սառույցի համար նախատեսված տուփի մեջ

2

3. Ցանկացած սոուս կարող եք պահել սառեցման համար նախատեսված տոպրակի մեջ

3

4. Աղցանի տերևները թարմ կմնան՝ շնորհիվ թղթե սրբիչի 

4

5. Խնձորները կարելի է պահել սառնարանում մի քանի ամսվա ընթացքում

5

6. Գազարը կմնա լավ վիճակում, եթե այն ավազի մեջ դնեք

6

7. Թթվասերը կամ կանթաշոռը լավ կմնան, եթե այն պահեք «գլխիվայր»

7

8. Կանաչ սոխը թարմ կմնա, եթե այն պահեք ջրով լի բաժակի մեջ

8

9. Թարմ կանաչեղենը պահեք ապակե տարրայի մեջ

9

10. Մեղրը պահեք ապակե բանկայի մեջ

10




Լրահոս