Մանդարինի կեղևի օգտակար հատկությունները, որոնց մասին դուք չգիտեիք (ֆոտո)

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Մանդարինի կեղևն այնքան անուշ է բուրում, որ կարելի է ընդամենը մեկ անգամ շնչել այդ բույրը և բարձր տրամադրությունն ապահովված է:

Իսպանական անվանումը mandarino թարգմանվում է որպես  «հեշտ մաքրվող»: Սա ասված է կեղևի համար: Դուք կզարմանաք մանդարինի կեղևի կարևոր հատկությունների մասին իմանալով:

Հիվանդությունների կանխարգելման միջոց

Դիզբակտերիոզի և այլ մարսողական խնդիրների դեմ

Չորացրեք մանդարինի կեղևը, աղացեք սրճաղացով: Ստացվում է նուրբ նարնջագույն օշարակ: Մեկ ժամից հետո այն կարող եք ավելացնել ցանկացած ուտեստի մեջ: Փորձեք նաև այս հյութով սուրճ պատրաստել, շատ համեղ կստացվի:

 

кожура мандарина фото

Բրոնխիտի դեմ

Մանդարինի չոր կեղջի 2 ճ գդալ փոշին լցրեք 1,5 լ ջրի մեջ: Թույլ կրակի վրա պահեք 5 րոպե և հետո թողեք 1 ժամ հանգստանա: Ընդունեք այն օրը երեք անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ:

Չոր հազի դեմ

Մանդարինի չոր փոշուց 2 ճաշի գդալ լցրեք մեկ բաժակ ջրի մեջ և թողեք 1 շաբաթ մութ վայրում: Հետո այն օգտագործեք օրը 3 անգամ` ջրի մեջ ավելացնելով 20 կաթիլ այդ թուրմից:

что сделать из мандаринов

Մրսածության ժամանակ նույնպես մանդարինի կեղևը հասնում է օգնության

Սնկային հիվանդության ժամանակ

Բավական է, որ դուք ընդամենը կեղևով մերսեք ոտքերի մատների և եղունգների միջև:

Հոգնածության և անքնության դեմ

Կտրեք թարմ մանդարինը, դրեք տուփի մեջ և պահեք այն ձեր մոտ և շնչեք բույրը 15 րոպե: Սա օգնում է նաև գլխացավին:

польза мандаринов




Լրահոս