Վարակներից ազատվելու համար երբեմն ստիպված ենք հակաբիոտիկներ կիրառել, երբ ոչինչ չի օգնում: Սակայն երբեմն դրանք ավելի շատ վնասակար են, քան՝ օգտակար:
Հզոր հակաբիոտիկ, որը կարելի է պատրաստել տնային պայմաններում.
Բաղադրիչները՝
– 2 կարմիր թարմ պղպեղ
– 2 ճաշի գդալ քրքում
– 2 ճաշի գդալ քերած ծովաբողկ
– 700 մլ խնձորի քացախ
– 0,25 բաժակ մանրացված սխտոր
– 0,25 բաժակ մանրացված սոխ
– 0,25 բաժակ քերած կոճապղպեղ
Պատրաստման եղանակը՝
Պատրաստման համար ձեռնոցներ օգտագործեք, խառնեք բոլոր բաղադրիչները, բացի քացախից: Տեղադրեք բանկայի մեջ, պինդ փակեք և խառնեք: Բանկան պահեք սառը տեղում 2 շաբաթ: Պարբերաբար խառնեք: 2 շաբաթ անց թրմեք՝թողնելով միայն հյութը:
Օգտագործման եղանակը՝
Այդ խառնուրդից մեկ գդալ խառնեք ձիթապտղի յուղի հետ: Այն օգտագործելուց հետո մեկ կիտրոնի կամ նարինջի կտոր կերեք: 1 ճաշի գդալ օգտագործեք ամեն օր՝ իմունիտետն ամրապնդելու և մրսածությունը բուժելու համար: