Ամեն օր մենք ինչ ասես որ չենք ուտում: Դրանք իհարկե վտանգավոր չեն, սակայն պետք է իմանալ, թե որ սնունդը ինչ հետ կարելի է համատեղել:
Հատկապես այս խնդրին պետք է ուշադրություն դարձնել ձվի օգտագործման դեպքում:
Ձևի օգտագործման տարբերակներ
Ոչ համատեղելի մթերքներ
Ձուկ
Ձուկն ու ձուն պետք չէ համատեղել միմյանց հետ:
Բրինձ
Որպեսզի կաշայաից օգակար վիտամիններ ստանաք, այն մի համատեղեք ձվի հետ:
Կարտոֆիլը և ձուն կարծես թե անբաժանաելի են համարվում հատկապես աղցանների դեպքում: Սակայն պետք է հիշել, որ դրանք համատեղելի չեն, քանի որ միասին դժվար են մարսվում և խնդիրներ են առաջացնում:
Կաթը նույնպես համատեղելի չէ ձվի հետ: Եվ ընդհանրապես կաթը խորհուրդ է տրվում առանձին օգտագործել:
Պանիրը ևս մի առանձնացրեք այս ցուցակից:
Խնձոր, տանձ, խաղող, սալոր, ծիրան. այս մրգերը նույնպես խորհուրդ չի տրվում ուտել սպիտակուցային արտադրանքերի հետ, այդ թվում` ձվի: