ՖՈՏՈ. Ծաղկակաղամբի ամենահամեղ բաղադրատոմսը

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Adme.ru-ն ներկայացնում է ծաղկակաղամբից ուստեստի բաղադրատամոս, որն անտարբեր չի թողնի ոչ մեկին:

  • Մեկ միջին ծաղկակաղամբ,
  • 3/4 բաժակ ալյուր,
  • 1/2 բաժակ գարեջուր,
  • 1 մեծ ձու,
  • աղ` ըստ ճաշակի,
  • պղպեղ` ըստ ճաշակի,
  • բուսական յուղ:

Պատրաստում

Պատրաստեք բոլոր բաղադրամասերը: Վերցրեք առանց հետքերի ծաղկակաղամբ, այն պետք է լինի մեծ և ամուր:

Անցնում ենք հաջորդ քայլին: Ալյուրը, ձուն և գարեջուրը հարեք միասին: Աղ և բիբար լցրեք ըստ ճաշակի: Հենց գարեջրի շնորհիվ կստացվի խրխրթան և ոսկեգույն ծաղկակաղամբ:

Ծաղկակաղամբը բաժանեք մասերի: Թերևս մեծ կտորներ պետք կլինեն, քանի որ դրանք ավելի հյութալի կլինեն:

Ջուրը եռացրեք, աղ լցրեք և ծաղկակաղամբը լցրեք:  Եփեք մոտավոր 5-7 րոպե: Կարևորն այն է, որ շատ չվառեք, քանի որ այն կվերածվի պյուրեի:

Ծաղկակաղամբը քամելուց հետո թավայի մեջ 1 սմ բարձրությամբ ձեթ լցրեք, խառնուրդը լցրեք մեջը:

Բոլոր կողմերից տապակեք ծաղկակաղամբը` մինչ ոսկեգույն դառնալը:

Անձեռոցիկի վրա դրեք այն, որպեսզի ձեթն անցնի:

Բարի ախորժակ




Լրահոս