Մենք սովորել ենք իրերը տեսնել խանութներում արդեն իսկ պատրաստի վիճակում: Սակայն մինչ այդ նրանք բավականին փոփոխությունների են ենթարկվում:
Երիշիկեղենի արտադրության գործընթացը դեռևս լիովին ավտոմատացված չէ: Նախ պատրաստում են հատուկ խառնուրդը, հետո թափահարում, ապա զբաղվում են փաթեթավորմամբ:
Բելառուսական շոկոլադե չիպսերը, ի տարբերություն սովորականների, պատրաստվում է տարբեր կերպ:
Այս չիփսերը պատրաստում են կարտոֆիլի թեփով, որը խառնելով ջրի հետ, ստանում են խմոր: Այս ամենից հետո նոր ձևավորում են: Հատուկ սարքը չիփսին հաղորդում է համապատասխան տեսքը, իսկ աշխատակիցները հետևում են ապրանքի որակին: Ավելի ուշ դրանք պատում են շոկոլադով, տապակում և փաթեթավորում:
Այսպիսի արտադրանքները նախ գծագրվում են, որից հետո նոր պատրաստվում:
Այստեղ հիմնականում գերակշռում է ձեռքի աշխատանքը:
Ռուսական հնագույն գործարանի` «Գարուն»-ի խաղալիքների պատրաստումը Կիրովում:
Գործընթացը շատ նման է խելագարի ինչ-որ խաղի:
Շրթներկն իրականում հեղուկ է: Այն իր մեջ պարունակում է լանոլին, յուղ, մեղրամոմ և իհարկե գույներ:
Ստացված զանգվածն արդեն լցնում են ամանների մեջ: