Հոտառությունը մարդու հիմնական զգացումներից է: Նշվում է, որ նույնիսկ զուգընկերոջը մենք ընտրում ենք հոտի շնորհիվ, իսկ սնունդն ուղիղ ազդում է մարմնի հոտի վրա:
AdMe.ru-ն պարզել է, թե որ մթերքներն են վտանգ ներկայացնում մարմնի համար: Մենք այն ենք, ինչ ուտում ենք:
Լոլիկ
Բրիտանացի գիտնականներն ապացուցել են մարմնի տհաճ հոտի և լոլիկի կապը:
Կաթնային մթերքներ
Որքան էլ զարմանալի է կաթնային մթերքներից հետո ևս տհաճ հոտ է մնում:
Ձուկ
Ձկան մեջ պարունակվում է մեծ քանակությամբ A վիտամին: Սակայն ձկան շատ տեսակներում կա B4, որը մարդու վրա տհաճ հոտ է թողնում:
Կաղամբ
Պետք չէ կաղամբն իսպառ բացակայել, բայց հիշեք ուտելուց հետո մնացած հոտի մասին:
Սոխ և սխտոր
Եթե ռոմանտիկ երեկոյի եք պատրաստվում, այս մթերքներն ուտելուց առաջ լավ մտածեք:
Ալկոհոլ
Ալկոհոլ օգտագործած մարդու վրայից հոտը տարածվում է ամենուր:
Թեյ և սուրճ
Որքան էլ զարմանալի է՝ թեյն ու սուրճը մեծացնում են քրտնարտադրությունը:
Ոլոռ
Պետք չէ ոլոռն իսպառ վերացնել սննդակարգից, այլ պատրաստելուց առաջ այն պետք է 8 ժամ թողնել ջրի մեջ: