ՖՈՏՈ. Մթերքներ, որոնք մարմնում տհաճ հոտ են առաջացնում

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Հոտառությունը մարդու հիմնական զգացումներից է: Նշվում է, որ նույնիսկ զուգընկերոջը մենք ընտրում ենք հոտի շնորհիվ, իսկ  սնունդն ուղիղ ազդում է մարմնի հոտի վրա:

AdMe.ru-ն պարզել է, թե որ մթերքներն են վտանգ ներկայացնում մարմնի համար: Մենք այն ենք, ինչ ուտում ենք:

Լոլիկ

 

Բրիտանացի գիտնականներն ապացուցել են մարմնի տհաճ հոտի և լոլիկի կապը:

Կաթնային մթերքներ

Որքան էլ զարմանալի է կաթնային մթերքներից հետո ևս տհաճ հոտ է մնում:

Ձուկ

Ձկան մեջ պարունակվում է մեծ քանակությամբ A վիտամին: Սակայն ձկան շատ տեսակներում կա B4, որը մարդու վրա տհաճ հոտ է թողնում:

Կաղամբ

Պետք չէ կաղամբն իսպառ բացակայել, բայց հիշեք ուտելուց հետո մնացած հոտի մասին:

Սոխ և սխտոր

Եթե ռոմանտիկ երեկոյի եք պատրաստվում, այս մթերքներն ուտելուց առաջ լավ մտածեք:

Ալկոհոլ

Ալկոհոլ օգտագործած մարդու վրայից հոտը տարածվում է ամենուր:

Թեյ և սուրճ

 

Որքան էլ զարմանալի է՝ թեյն ու սուրճը մեծացնում են քրտնարտադրությունը:

Ոլոռ

Պետք չէ ոլոռն իսպառ վերացնել սննդակարգից, այլ պատրաստելուց առաջ այն պետք է 8 ժամ թողնել ջրի մեջ:




Լրահոս