Կարտոֆիլային պյուրեն աշխարհի ամենասիրելի կերակուրներից մեկն է։ Կշտացնող, համեղ և ունիվերսալ պյուրեն պատվավոր տեղ է զբաղեցնում բազմաթիվ ժողովուրդների խոհանոցում։ Բայց ինչպե՞ս կարող է պատահել, որ այն միշտ սխալ են պատրաստել։
Թայլեր Ֆլորենսը` Food Network ամերիկյան հեռուստաալիքի շեֆ-խոհարարը, վերջերս կիսվեց սենսացիոն բացահայտումով։ Նրա խոսքով, պյուրեի ճիշտ պատրաստման համար կարտոֆիլը պետք է խաշել կաթի մեջ։ Ապա պետք է ավելացնել 3 ճաշի գդալ սերուցքային կարագ, աղ և մի փոքր ձիթապտղի յուղ։ Եվ պետք է շոգեխաշել այն ևս 20 րոպե, քանի դեռ չի եռացել։ Այն բանից հետո, երբ կարտոֆիլը եփված կլինի, այն ժամանակ կարելի է արդեն ստանալ իդեալական պյուրե։