Ձվով ուտեստները՝ նախաճաշի դասական տարբերակ են։ Դրանք արագ են պատրաստվում, օգտակար են և համեղ։ Շատ հաճախ մենք ձվից պատրաստում ենք այսպես կոչված «աչք» ձվածեղ, օմլետ կամ ուղղակի խաշում ենք այն։ Որպեսզի մենյույում բազմազանություն մտցնենք և պատրաստենք որևէ յուրահատուկ բան, առաջարկում ենք պատրաստել բուրգերի և օմլետի յուրատեսակ մի խառնուրդ՝ միջուկը ըստ Ձեր ճաշակի։
Բաղադրությունը
Ձու՝ 12 հատ
Միջուկ՝ ըստ ճաշակի
Բուլկի՝ 12 հատ
Պանիր՝ 12 շերտ
Հալեցրած սերուցքային կարագ՝ 2 ճ.գ