Կարմիր պղպեղի օգտակար հատկությունների մասին

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Կարմիր պղպեղը վիտամիններով հարուստ համեմունք է, որը համարվում է աշխարհի գրեթե բոլոր խոհանոցների անբաժանելի մասը:

Ներկայացնում ենք կարմիր պղպեղի օգտակար հատկություները.

– ֆիտոքիմիական դեղին կամ նարնջագույն պիգմենտների շնորհիվ կարմիր պղպեղը հակաբորբոքային նշանակություն ունի

– այն պայքարում է դեպրեսիայի դեմ

– պաշտպանում է օրգանիզմը քաղցկեղից

– խթանում է լյարդի աշխատանքը՝ մեծացնելով վերջինիս դետոքսիկացման ունակությունը

– պաշտպանում է սրտանոթային հիվանդություններից, քանի որ օքսիդացնում է օրգանիզմի վնասակար խոլեստերինը




Լրահոս