«Վրաստանում գործնականում վերացել է հայկական սուրճի պահանջարկը` հայտարարել են սուրճ ներկրող մի շարք ընկերություններ»,-գրում է Gruzia online-ը: Նրանք դա պատճառաբանել են հայկական սուրճի ցածր որակով ու գնով: Վրացական «Թեմի» ընկերության հիմնադիր Թեմուր Միկելաձեն հայ արտադրողներին մեղադրում է սուրճի արտադրության ժամանակ ոլոռ գործածելու մեջ: Միկելաձեի խոսքերով` սուրճի արտադրության մեջ ոլոռի կիրառումը 30 տոկոսով նվազեցնում է դրա ինքնարժեքը:
ՀԱՅԿԱԿԱՆ ՍՈՒՐՃԻ ՈԴԻՍԱԿԱՆԸ
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ