Մանդարինի կեղևի օգտագործման 10 միջոց. ցիտրուսային սեզոնը բացված է (ֆոտո)

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Երկար սպասված «մանդարինային» սեզոնը բացված է, ժամանակ, երբ նարնջագույն շրջանակները զարդարում են սեղաններն ու կախարդում իրենց բույրով:

Մանդարինները ոչ միայն համեղ են, այլև` օգտակար:

Հետևելով այս խորհուրդներին, այլևս դեն չեք նետի մանդարինի կեղևները:

1. Մանդարինի թեյ

Մանդարինի չորացրած և մանրացրած կեղևը կարելի է ավելացնել թեյի մեջ: Այն հիանալի պրոֆիլակտիկ միջոց է մրսածության դեմ:

1

2. Խոհանոցի «օգնական»

Այն անուշ բույր կհաղորդի թխվածքների կամ խմիչքների մեջ օգտագործման դեպքում:

2

3. Մանդարինի ցուկատ

3

4. Թուրմեր տարբեր հիվանդությունների դեմ

Մանդարինի թուրմն օգտագործում են մրսածության և նույնիսկ բրոնխիտի դեպքում: Դրա համար անհրաժեշտ է կեղևը լցնել տաք ջրի մեջ, թողնել կրակին 5-6 րոպե և թրմել մոտ մեկ ժամ: Օգտագործել կես բաժակ օրական 3 անգամ ուտելուց 15 րոպե առաջ:

4

5. Կոսմետոլոգիական միջոց

Հատկապես օգտակար է մանդարինի ջուրը: Այն պատրաստելը բավականին հեշտ է: Կտրտած կեղևի վրա ավելացրեք գոլ ջուր, թողեք մեկ օրվա ընթացքում և թրմեք: Այն նաև օգտագործվում է որպես սկրաբ: Չորացրած կեղևը շոգեխաշում են և լվանում դրանով մարմինը: Եռակի օգուտ՝ մերսում, հաճելի բույր և վիտամիններ մաշկի համար:

5

6. Միջոց ցեցերի դեմ

Դրեք այն զգեստապահարանում և ազատեք հագուստը ցեցերից:

6

7. Պաշտպանեք բույսերը 

7

8. Համեմունք

Մանրացրած կեղևը հիանալի համեմունք է, որը ոչ միայն անուշ բույր է հաղորդում, այլև լավացնում է մարսողությունը:

8

9. Օդը թարմացնող միջոց

9

10. Կրեատիվ դեկորացիաներ

10

11. Մի փոքր ջերմություն

12

12. Եվ, իհարկե, ամանորյա տրամադրություն

13




Լրահոս