Օրվա բաղադրատոմս՝ լոլիկով գալետա

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Բաղադրությունը՝ 250 գրամ ալյուր, 60 բուսայուղ, 140 մլ ջուր, Աղ, 3 լոլիկ, 150 գրամ պանիր, 50 գրամ սոխ, 2 թեյի գդալ սերուցքային պանիր, Համեմունքներ

Պատրաստման եղանակ՝ Ալյուրը միախառնել բուսայուղի, ջրի ու աղի հետ։

q1(1)

 

q2(1)

 

Խմորը դրեք սառնարան 20 րոպե․

Հետո հանեք, գրտնակեք, առաջին շերտով տարածեք սերուցքային պանիրը, հետո՝ լոլիկը, հետո սովորական պանրը, սոխը, կենտրոնում դրեք կարագը, խմորը հավասարեցրեք 4 կողմից ու դրեք ջեռոց 180 աստիճանով 25 րոպե։

q3(1)

q4(1)

q5

q6(1)




Լրահոս