Պարզ գործողություններ, որոնք մենք սովորաբար սխալ ենք անում (ֆոտո)

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Գոյություն ունեն խոհանոցում ամենօրյա խնդիրները լուծելու բազմաթիվ միջոցներ, որոնց մասին մենք չգիտենք:

Սրանք պարզ գործողություններ էր, որոնք մենք սովորաբար սխալ ենք անում:

1. Տաքացնում ենք Choco Pie-ը 

1

Այո, շատերը չգիտեն, որ այն տաքացնելիս զեֆիրը 2 անգամ մեծանում է և 3 անգամ ավելի համեղ է դառնում:

2. Օգտագործում ենք հարիչը 

2

Թղթե ամանը՝ ամրացված հարիչի վրա, կպաշտպանի հարիչը ոչ ցանկալի ցայտումներից:

3. Ստանում ենք շոկոլադե շերտ

3

Կարտոֆիլի մաքրման համար նախատեսված դանակի օգնությամբ:

4. Պահում ենք կանաչեղենը 

4

Թղթե կտորներով կամ անձեռոցիկներով փաթաթելով կանաչեղենը, դրանով իսկ կկրկնապատկեք դրա օգտագործման ժամկետը:

5. Բացում ենք կոկոսը 

5

Կոկոսի վերևից անցք բացելով, քամեք և դրեք այն նախապես մինչև 200 աստիճան տաքացրած ջեռոի մեջ և թողեք 15 րոպե, որից հետո կոկոսը կջարդվի ինքնուրույն:

6. Մաքրում ենք սունկը 

6

Սունկը խորհուրդ չի տրվում լվանալ ջրի տակ: Ավելի լավ է մաքրեք դրանք թաց կտորով կամ խոզանակով:

7. Պահում ենք բանանները 

7

Բանանի պոչերը փաթաթեք սննդամթերքը փաթաթելու համար նախատեսված ցելոֆանով:

8. Լվանում ենք թավան 

9

Մաքրելու համար եռացրեք ոչ մեծ քանակությամբ քացախով:

9. Ավելացնում ենք պանիր բուրգերների մեջ 

10

Պանիրը հալեցնելու և իսկական բուրգեր ստանալու համար պանիրը դրեք մսի վրա, մի քիչ ջուր ավելացրեք և փակեք: Պանիրը կհալի 3-5 վայրկյանում:

10. Հավաքում ենք մուրաբայի մնացորդները 

11

Հավելելով վարսակի շիլա կամ կաթ:

11. Սոխ՝ առանց արցունքների 

12

Դրանից խուսափելու համար տախտակը մաքրեք կիտրոնի հյութով:




Լրահոս