Տոկիոի Կայաբուկի ռեստորանում մատուցողների փոխարեն աշխատում են երկու դիմակավորված կապիկ: Կապիկներից մեկը ընդունում է պատվերները, իսկ մյուսը մատուցում է ճաշատեսակները եւ ուտելուց առաջ ուղեկցում է հաճախորդներին լվացվելու, ինչպես դա ընդունված է Ճապոնիայում: Իսկ թեյավճարների փոխարեն հաճախորդներից ստանում են սոյայի հատիկներ: Հաճախորդներից մեկը նշել է, որ կապիկները ավելի լավ են սպասարկում, քան որոշ վատ մարդիկ:
ԿԱՊԻԿ-ՄԱՏՈՒՑՈՂՆԵՐԸ (ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ)
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ