Գազարի 7 օգտակար հատկությունները

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Այս հիանալի նարնջագույն բանջարեղենը կա գրեթե ամեն սառնարանում: Մենք սովոր ենք այն ուտել ամեն օր: Սակայն գիտե՞նք արդյոք օրգանիզմին գազարի բերած հսկայական օգուտի մասին:

feelgood.ua-ն գազարի հենց այս անհայտ օգտակար հատկություններն է ներկայացնում:

Գազարը կանխարգելում է քաղցկեղի առաջացումը

Գազարի օգտագործումը նվազեցնում է թոքերի, կաթնագեղձի ու հաստ աղիքի քաղցկեղի առաջացման ռիսկը: Գիտնականները հայտնաբերել են նոր նյութեր՝ ֆալկարինոլ ու ֆալկարինոլին, որոնք օգնում են կանխարգելել քաղցկեղածին գոյացությունները:

Գազարը դանդաղեցնում է ծերացման պրոցեսը

Գազարի մեջ պարունակվում է հզոր հակաօքսիդանտ՝ բետա կարոտին: Այն կանխարգելում է բջիջների ծերացումը:

Գազարը օգնում է մնալ առողջ

Հակաօքսիդանտներն ու վիտամին А-ն օգնում են պաշտպանել օրգանիզմը ուլտրամանուշակագույն ճառագայթներից:

Վիտամին А-ն կանխարգելում է ժամանակից շուտ առաջացած կնճիռները, չորությունը, ցանը, պիգմենտային բծերն ու մաշկի խամրած գույնը:

Գազարը բնական հակասեպտիկ է

Կարող է կանխարգելել վարակների տարածումը:

Գազարը օգնում է կանխարգելել սրտանոթային հիվանդությունները

Գազարը օգնում է մաքրել օրգանիզմը

Գազարը ատամներն ու լնդերը առողջ է պահում




Լրահոս