Կոնյակի բուժիչ հատկությունները

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Կոնյակը հայտնի է որպես խմիչք, որն օգտագործում են խնջույքների ժամանակ: Այն շատ համեղ է և դրական լիցքեր է հաղորդում: Սակայն, բացի համեղ լինելուց, կոնյակը նաև բուժիչ հատկություններ ունի, ինչի մասին ոչ բոլորը գիտեն:

Այսպիսով`

1.Կոնյակի և ընկույզի խառնուրդը օգտակար է հազի համար

Պատրաստված խառնուրդը պետք է երեք օր պահել մութ վայրում, այնուհետև խմել՝ օրական մեկ անգամ ճաշի գդալով:

2.Կոնյակի և ձվի խառնուրդը օգտակար է նաև մազաթափության համար

Ստացված խառնուրդը պետք է քսել մազարմատներին, պահել 30 րոպե և լվալ:

3. Աղի և կոնյակ խառնուրդը շատ լավ միջոց է ատամնացավի անցկացման համար

Անհրաժեշտ է ստացված խառնուրդի մեջ բամբակը թրջել և դնել ցավացող ատամի վրա: Ցավը միանգամայն կանհետանա:




Լրահոս