Ինչպես նիհարել Ամանորին. հիմնական սկզբունքները

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Կալորիականության դեֆիցիտ. սա է հիմնական սկզբունքը և նիհարելու հիմքը։ Այն ստեղծելու համար հարկավոր է ավելի քիչ կալորիաներ ուտել, քան օրգանիզմը կարող է այրել մեկ օրվա ընթացքում: Ոչ մի բարդ բան չկա, բայց եթե հետևեք այս սկզբունքին, ցանկացած դիետա կաշխատի, և արդյունքի կհասնեք։

Կենցաղային գործունեությունը (ոչ մարզվելը) մարմնի ծախսերն են ֆիզիկական ակտիվության վրա՝ դեմքի արտահայտություններից մինչև քայլեր: Որքան շատ եք շարժվում, այնքան ավելի շատ էներգիա եք ծախսում: Ցանկանու՞մ եք նիհարել։ Ակտիվ ապրելակերպ վարեք, և ամեն ինչ լավ կլինի։

Վերապատրաստման գործունեություն. սա մեր մարմնի արժեքն է մարզումների ժամանակ։ Ինչո՞ւ է այս սկզբունքը երրորդ տեղում: Քանի որ մենք բավականաչափ կալորիաներ ենք ծախսում մեկ մարզման ընթացքում: Բայց ֆիզիկական ակտիվությունը ազդում է մեր մարմնի որակի վրա և գեղեցիկ ձևավորում:
Այս սկզբունքները համապարփակ մոտեցման հիմքն են, որը ձեզ կտա ձեր երազանքների մարմինը: Դրանք փորձարկված են պրակտիկայում, արդյունավետ, և եթե ցանկանում եք արդյունքի հասնել, ապա համատեղեք և իրականացրեք դրանք։

Բացի կալորիաներից, պետք է հաշվի առնել հետևյալ գործոնները.

Յուղը կալորիականությամբ ռումբ է, 100 մլ – 900 կկալ։ Թավայի մեջ յուղ լցնելու փոխարեն այն փչեք համապատասխան շշով: Մեկ սփրեյը 1-2 մլ է, և հավատացեք, դուք շատ ավելին եք լցնում:
Սննդի օբյեկտներում խնդրեք, որ ձեր ճաշատեսակում ավելի քիչ ձեթ և ավելի շատ միս լինի (նույնիսկ եթե ստիպված եք հավելյալ վճարել):

Անջատեք hamster ռեժիմը: Դադարեք ուտել այն ամենը, ինչ տեսնում եք՝ ընկույզ, մյուսլի, քաղցրավենիք, չիր և այլն: Նրանք պարունակում են տոննա կալորիա, և մենք հազվադեպ ենք կարող կանգ առնել:

Բաց թողեք նախուտեստները, քանի որ հաճախակի խորտիկները միայն մեծացնում են ձեր ախորժակը: Ավելի լավ է երեք կերակուր, բայց հագեցնող:

Ընտրեք անյուղ միս՝ հավի միս, տավարի միս, հնդկահավ։ Անյուղ միսը ցածր յուղ է պարունակում, ինչը նշանակում է ավելի քիչ կալորիա, բայց ավելի շատ սպիտակուց, իսկ սպիտակուցը հավասար է հագեցվածության:

Ընտրեք ցածր յուղայնությամբ կաթնամթերք: Կաթնաշոռի 18%-ը պարունակում է 240 Կկալ, իսկ 1%-ը՝ 80 Կկալ։ Զգո՞ւմ եք տարբերությունը։ Դուք կարող եք ուտել 300 գ ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ և պայթել, կամ կարող եք վերցնել 100 գ 18% և նույնիսկ չզգալ, որ կերել եք:

Ձեր ափսեի մեջ դրված կողմնակի ճաշատեսակի կեսը փոխարինեք բանջարեղենով: Արդյունքում դուք կնվազեցնեք ճաշատեսակի կալորիականությունը, իսկ բանջարեղենի շնորհիվ ձեզ ավելի հագեցած կզգաք։
Մայոնեզը փոխարինեք թթվասերով կամ մածունով 1,5%: Եթե ​​ցանկանում եք ձեր աղցանները հագցնել մայոնեզով, ապա փորձեք այն փոխարինել սովորական թթվասերով կամ հունական յոգուրտով և ավելացնել մի քիչ համեմունք: Դա կլինի համեղ և առողջարար։

Քաղցրավենիք. պետք չէ դրանք ամբողջությամբ հեռացնել սննդակարգից, սակայն պետք է լրջորեն սահմանափակել դրանց քանակը։ Չնայած, եկեք անկեղծ լինենք՝ մեկ կտորից հետո շատ դժվար է կանգ առնել։




Լրահոս