Ի՞նչ են ուտում նախաճաշին տարբեր երկրներում (ֆոտո)

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Նախաճաշը պատասխանատու գործ է. հենց դրանից ստացած էներգիայով էլ պետք է գոյատևես մինչև աշխատանքային օրվա կեսը և շատ օգտակար ու կարևոր բաներ կատարես քո ու աշխարհի համար:

Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում մի ֆոտոշարք, որը պատմում է այն մասին, թե ինչ են տարբեր երկրներում նախաճաշին ուտում:

Չինաստան

13123810-R3L8T8D-650-29

Տապակած հաց, բրնձով շիլա ու բրնձի լապշա

Գայանա

13090360-R3L8T8D-650-2

Bake & saltfish՝ ձկով ու բանջարեղենով խրթխրթան հաց

Իրան

13090460-R3L8T8D-650-3

 Բարակ լավաշ ու օմլետ՝ «կու-կու սաբզի»

Ֆրանսիա

13090760-R3L8T8D-650-4

Մի բաժակ սուրճ ու ամենաթարմ բագետիից պատրաստված բուտերբրոդ

Ճապոնիա

13090910-R3L8T8D-650-5

Ավանդական նախաճաշ՝ բրինձ, մսով ապուր, նորի ջրիմուռներ: Արևմտյան նախաճաշ՝ սուրճ, հաց ու կարագ,  ձու և կարտոֆիլից աղցան:

Լեհաստան

13091110-R3L8T8D-650-6

Նրբերշիկով ձվածեղ

Իտալիա

13091560-R3L8T8D-650-8

Ջեմ ու հաց

Թուրքիա

13092310-R3L8T8D-650-11

Թուրքական նախաճաշ՝ պանիր, ձիթապտուղ, մրգեր, մուրաբա, օմլետ




Լրահոս