Ինչպես է պետք ճիշտ պատրաստել «Ալլադին» կարկանդակները

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Բաղադրությունը

5մլ. կեֆիր
4ճ.գ. շաքարավազ
1ձու
2,5-3բաժակ ալյուր
մի պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակը

Կեֆիրը տաքացնել վրան ավելացնել շաքարավազը, ձուն, սոդան, աղը, ալյուրը հերթականությամբ և լավ խառնել: Այնուհետև թավան տաքացնել, մեջը լցնել մի քիչ ձեթ և ճաշի գդալի օգնությամբ խմորը լցնել թավայի մեջ: Տապակել 2 կողմից:




Լրահոս