Բոլորն են ասում, որ ալկոհոլը, որը չափավոր չես օգտագործում, վնասակար է: Սակայն պետք է նշել, որ քչերը գիտեն, որ ավելի շատ վնասակար է ոչ թե ալկոհոլը, այլ այն մթերքը, որն օգտագործվում է ալկոհոլի հետ: Ներկայացնում ենք այնպիսի մթերքներ, որոնք կտրականապես արգելվում է օգտագործել խմիչքի հետ:
Թխվածքներ

Տորթերը և հրուշակեղենը ոչ մի դեպքում չի կարելի օգտագործել ալկոհոլի հետ:
Շոկոլադ

Ինչպես ասվում է. «Քաղցրավենիքն ավելորդ էր»: Մեր հասարակությունում նույնիսկ սովորական է կոնյակն ու շոկոլադը տուփով միասին նվիրելը, սակայն ալկոհոլի հետ շոկոլադը խիստ ազդում է ենթաստամոքսային գեղձի վրա:
Թարմ լոլիկներ

Հիշեք, լոլիկով ուժեղ խմիչքները չեն համատեղում, հատկապես օղին:
Յուղային տապակած միս

Ոչ մի դեպքում պետք չէ համատեղել միասին:
Սուր նախուտեստներ

Մենք շտապում ենք հիասթափեցնել մեքսիկական խոհանոցի սիրահարներին. Սուր խորտիկները միայն ամրացնում են ալկոհոլի ազդեցությունը:
Մարինացված վարունգ

Այս կետը իսկապես զարմանալի է: Պարզվում է պահածոյացված մարինացված վարունգը չի թույլատրվում, իսկ թթու վարունգը կարելի է:
Խաղող, սեխ, ձմերուկ

Մրգերը լավ են զուգակցվում ալկոհոլի հետ մինչեւ 30 աստիճան, սակայն դրանից ավել ալկոհոլայնության դեպքում չի խրախուսվում:

























































































