Ամենօրյա խոհանոցային գործողությունները դյուրացնելու միջոցները տարբեր են: Ներկայացնենք դրանցից մի քանիսը:
Պատրաստում ենք չոր նախուտեստ
Եգիպտացորենը և մյուս չոր ուտեստները դադարում են խրթխրթան լինել, երբ այն թեկուզ մեկ րոպե բաց է մնում: Դա կարելի է շատ հեշտ լուծել, եթե այն տեղավորեք ջեռոցի մեջ 10-15 րոպե: Այս նույնը կարելի է անել նաև կարտոֆիլի չիփսերի հետ:
Սոխ կտրտելիս
Որպեսզի ազատվեք արցունքներից, պարզապես կիտրոն կտրեք և տախտակը լիմոնի հյութով պատեք մինչ սոխը կտրտելը:
Հարիչ օգտագործելը
Թղթե ափսե ամրացնելով հարիչին` այն պաշտպանիչ դեր կկատարի և կազատի հնարավոր ցայտումներից:
Շոկոլադե չիպսեր
Շոկոլադե չիպսեր ստանալու համար կարելի է օգտագործել կարտոֆիլի համար նախատեսված դանակները:
Սունկը մաքրելու միջոց
Սունկի համը գնահատողները խորհւորդ չեն տալիս այն լվանալ ջրի տակ: Ավելի լավ է այն մաքրել խոնավ կտորով: Այդպես համը կպահվի:
Բանանը պահելու միջոց
Մի պահեք բանանն առանձնացված վիճակում, ավելի լավ է ծայրերը փաթաթեք պոլիէթիլային տոպրակով: Այդպես նրանք սառնարանում ավելի երկար կդիմանան:
Լվանում ենք թավան
Եռացրեք ջուրը մի փոքր քացախաթթվի հետ:
Կանաչին պահելու միջոց
Լվացեք և փաթաթեք կանաչին թղթե սրբիչների և անձեռոցիկի մեջ:
Երբ Choco Pie ենք ուտում
Եթե այն հալեցնեք, ավելի համեղ կլինի:
Կկոսը բացելու միջոց
Կատարեք այնպես, ինչպես ներկայացվում է նկարում: Հեղուկը պահեք նախապես տաքացված ջեռոցի մեջ և թողեք 15 րոպե:
Ինչ-որ ծանր իր բարձրացնելը
Պետք է ծանրությունը հավասարապես բաշխեք ողնաշարի ուղղությամբ: Պետք է կքանստել, իրը վերցնել ձեռքերի մեջ և կանգնել: Կռանալով ծանր իրը վերցնելը վտանգավոր է: