Բաղադրությունը`
Սունկ- 300-350 գրամ
Տորտիլյա-1 հատ
Գաուդա պանիր-ըստ ճաշակի
Հավի կրծքամիս- 1 հատ
Համեմ-1 փունջ
Լոբի-5-6 թեյի գդալ
Տաբասկոուի սոուս
Պոմիդոր- 1 հատ
Պատրաստման եղանակը`
Մանր կտրատել հավի կրծքամիսը, պոմիդորը և սունկը: Սկզբում տապակել հավի կրծքամիսը 7 րոպե, ապա սունկը: Համեմել աղով:
Տորտիլյայի վրա լցնել լոբին, ապա պանիրը, կտրատած համեմը և պոմիդոր, վրան լցնել տաբասկոուի սոուս, ապա ավելացնել հավի կրծքամիսն ու սունկը: Տորտիլյայի մի մասը բերել վրան և տապակել թավայի մեջ երկու կողմերով: