Կապույտ սոխն ունիկալ է իր բուժիչ հատկություններով: Այդ քաղցրակծու սոխը կարող է նվազեցնել արյան խոլեստերինը և շաքարի քանակությունը: Այն լավ ազդեցություն է թողնում աղեստամոքսային տրակտի վրա և հարստացնում է օրգանիզմը վիտամին Cով: Այն պարունակում է 2 անգամ ավելի վիտամին C, քան խնձորը:
Այսօր դուք կիմնաք թե ինչպես պետք է օգտագործել այս սոխը, որպեսզի այն օգնի նաև ձեր թոքերին:
Ձեզ անհրաժեշտ է`
1 կգ կապույտ սոխ
900 գ շաքարավազ (խորհուրդ է տրվում շագանակագույն)
Օգտագործում`
Աղացեք սոխը, վրան ավելացրեք շաքարավազը
Խառնուրդը թողեք մնա 10 օր
Պատրաստի թուրմը պետք է պահել ապակե ամանի մեջ` սառնարանում
Օգտագործեք շաքարավազով կապույտ սոխը օրական 2 անգամ 2 ճ. գդալ հաց ուտելուց 15 րոպե հետո: Այս միջոցն ակնթարթորեն հեռացնում է բորբոքումը, անհետանում են լյարդի տհաճ ախտանիշները, ինչպիսիք են բերանի դառնությունը, քնկոտությունը, գլխացավը: