Ահա թե ինչու խորհուրդ չի տրվում հազը մեղմացնող սառնաշաքար օգտագործել (ֆոտո)

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Շատերը մրսածության առաջին իսկ ախտանշանների դեպքում վազում են դեղատուն՝ գնելու հազը մեղմացնող սառնաշաքարներ:

Սակայն խորհուրդ չի տրվում օգտագործել դրանք և գումար չվատնել դրանց վրա: Դրա փոխարեն կարելի է նման կոնֆետներ պատրաստել տնային պայմաններում:

Բաղադրիչներ՝

– 6 ճաշի գդալ շաքարավազ

– 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ

– 3 ճաշի գդալ թրմած բույսեր

– 1 թեյի գդալ արևածաղկի ձեթ

– 1/4 թեյի գդալ աղացած մեխակ

– 2-3 կաթիլ եթերայուղ

Պատրաստման եղանակը՝

1. Նախապես թավայի մեջ արևածաղկի ձեթ քսեք, լցրեք շաքարավազը, կիտրոնի հյութը, բույսերն ու աղացած մեխակը:

1

2. Անընդհատ խառնեք, ավելացրեք մի քանի կաթիլ էվկալիպտի եթերայուղ:

2

3. Պետք է վառ ոսկեգույն երանգ ստացվի:

3

4. Ստացված կարամելը լցրեք ֆորմաների մեջ: Սառելուց հետո հանեք կոնֆետներն ու դրանց վրա շաքարի պուդրա ավելացրեք:

4

1




Լրահոս