Ինչպիսի տեսք ունի սուրճի բաժակն աշխարհի տարբեր երկրներում (ֆոտո)

ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ Telegram-ՈՒՄ

Պատկերացրեք նոր պատրաստված սուրճի անկրկրնելի բույրը: Այս հրաշալի բույրը նկարագրելու համար նույնիսկ բառերն կարող են չբավականացնել: Ամբողջ աշխարհում միլիոնավոր մարդկաց առավոտը սկսվում է մեկ գավաթ սուրճով: Եվ յուրաքանչյուր երկրում սուրճի պատրաստման սեփական եղանակն է առկա:

Adme.ru-ի համար այս մեդոթներն իսկական հայտնություն էին:

Ձվով սուրճ (Վիետնամ)

1

Բաղադրությունը կազմում է ձվի դեղնուց, խտացրած կաթ, շաքար և տաք սուրճ

Լապլանդական սուրճ (Ֆինլանդիա)

2

Բաժակի մեջ սկզբում դնում են լապլանդական պանիրը, ապա լցնում սուրճը

Հռոմեական էսպրեսսո (Իտալիա)

3

Այստեղ ընդունված է սուրճը խմել լիմոնով

Լագրիմա (Արգենտինա)

4

Մեկ բաժակ կաթի մեջ ընդամենը մի փոքր սուրճ:

Բոնբոն (Իսպանիա)

5

Սա էսպրեսսո է խտացրած կաթով:

Սուրճ` համեմունքներով (Մարոկո)

6

Քունջութ և պղպեղ. ահա այս սուրճի համար նախատեսված հավելումները

Սուրճ` թեյով (Հոնկոնգ)

7

Սուրճով, թեյով և կաթով խառնուրդը դուր կգա հենց առաջին օգտագործումից:

Ֆրապե (Հունաստան)

8

Սուրճ, պաղպաղակ, խտացրած կաթ և սառույց. ահա համեղ ֆրապեի գաղտնիքը

Ֆարիսեյ (Գերմանիա)

9

Այս ըմպելիքը ստեղծվել է Գերմանիայում և նախատեսված էր ընտանեկան հավաքույթներում օգտագործելու համար: Այս սուրճի մեջ մեծ քանակությամբ ռոմ էր առկա:

Տոուբա (Սենեգալ)

10

Սուրճը եփելու ժամանակ ավելացվում է գվինեական պղպեղ:

Սուրճ` սխտորով և մեղրով (Թուրքիա)

11

Հանրահայտ ըմպելիք Թուրքիայում:

Սուրճ` նարինջով (Ճամայկա)

12

Այս երկիրը միանգամից ասոցացվում է ռոմի հետ և պատահական չէ, որ այս սուրճը ևս պատրաստում են այդ խմիչքով:

 




Լրահոս